Mässor såsom Bomässa, Byggmässa och Industrimässa - Aktuella Mässor på Online Mässan Exponytt - Besök en mässa idag!

exponytt.se

Banner Hemsidecentrum

Välkommen till Exponytt! Här hittar du både utländska och svenska mässor.

Här på Exponytt hittar du all information du behöver om mässor både i Sverige och utomlands. Vi tipsar dig om mässan som mest intresserar dig även om det gäller Bomässa, Byggmässa, Industrimässa eller kanske Antikmässa. Besök en mässa idag!

Mitsubishis nya supermiljöbil får Sverigepremiär

På söndag den 30 juni visar Mitsubishi för första gången upp sin nya Outlander PHEV (plug-in hybrid) i Sverige. 

Läs mer: Mitsubishis nya supermiljöbil får Sverigepremiär

Mitsubishi presenterar ny konceptbil

På bilsalongen i Shanghai visar Mitsubishi nu upp ytterligare en ny konceptbil. Mitsubishi Concept G4 är en vision över en nyutvecklad kompakt sedanmodell som planeras att gå i produktion.

Läs mer: Mitsubishi presenterar ny konceptbil

Sydkorea toppar som skräppostkälla

Kaspersky Lab har släppt sin månadsrapport över skräppost i februari. Två stora händelser inträffade under denna månad: Sydkorea var den största källan till skräppost med europeiska mottagare.

Läs mer: Sydkorea toppar som skräppostkälla

Nytt geopolitiskt spionvirus upptäckt

Kaspersky Lab har upptäckt MiniDuke, ett nytt skadligt program utvecklat för spionage riktat mot statliga organ. Programmet använder både traditionella metoder för skadlig kod och nya avancerade sårbarheter i Adobe Reader för att samla in geopolitisk data från känsliga måltavlor.

Läs mer: Nytt geopolitiskt spionvirus upptäckt

German machine tool industry optimistic for 2013

Following two years of substantial growth, the German machine tool industry expects a modest increase in production output of 1 per cent during 2013. 

Läs mer: German machine tool industry optimistic for 2013

Mitsubishi visar framtidens miljöbilar i Genéve

På bilsalongen i Genève är det världspremiär för två nya konceptbilar från Mitsubishi. I konceptbilen Concept GR‑HEV (Grand Runner-HEV) visas en vision av hur en pickup skulle kunna se ut i framtiden, både i fråga om design och teknik.

Läs mer: Mitsubishi visar framtidens miljöbilar i Genéve

LG Optimus G

LG Optimus G har stöd för 4G och är utrustad med den senaste och snabbaste Quad-core-processorn från Qualcomm. Mobiltelefonen levereras med en 4,7 tums pekskärm och 13-megapixelkamera som ger färgstarka bilder.

Läs mer: LG Optimus G

Mitsubishis nya supermiljöbil

Förhandsintresset är mycket stort för Mitsubishis nya plug-in hybrid, Outlander PHEV. Beställningarna har redan börjat strömma in. Anledningarna stavas låg bensinförbrukning på 0,19 liter per mil, konstant fyrhjulsdrift och att bilen kan köras i över fem mil på bara el, samtidigt som det är en fullstor familjebil.

Läs mer: Mitsubishis nya supermiljöbil

Om Meg 2013 i Göteborg

Att förstå hur media fungerar är en mänsklig rättighet, enligt både FN och Unesco som skapat en global läroplan i ämnet. Meg13 tar frågan vidare med tre programpunkter som fokuserar på barns och ungas medieanvändande och mediekunskap.

Läs mer: Om Meg 2013 i Göteborg

Vart fjärde företag har förlorat affärsdata genom mobiler

Smarta mobiler är ett allt vanligare arbetsverktyg hos företag idag. En ny undersökning visar att en tredjedel av företagen ger medarbetare tillgång till företagsinformation genom exempelvis mejl och affärsprogram i mobilen. Detta trots att säkerhetsriskerna betraktas som väsentligt större jämfört med när en dator används för samma ändamål.

Läs mer: Vart fjärde företag har förlorat affärsdata genom mobiler

Om MC mässan 2013 i Stockholm

Snart slår portarna åter igen upp för årets MC-mässa. Den 24-27 januari samlas alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö igen.

Läs mer: Om MC mässan 2013 i Stockholm

Om MC-Mässan 2013 i Stockholm

Snart slår portarna åter igen upp för årets MC-mässa. Den 24-27 januari samlas alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö igen.

Läs mer: Om MC-Mässan 2013 i Stockholm

Om nytt skadligt program för cyberspionage

Kaspersky Lab har identifierat ett nytt skadligt program som riktar sig mot diplomatiska och statliga institutioner världen över. Det avancerade programmet används för att stjäla data och geopolitisk underrättelseinformation från datorsystem, mobiltelefoner och företags nätverksutrustning.

Läs mer: Om nytt skadligt program för cyberspionage

Om MC Mässan 2013 i Stockholm

Snart slår portarna åter igen upp för årets MC-mässa. Den 24-27 januari samlas alla motorcykelälskare och entusiaster på Stockholmsmässan i Älvsjö igen. Då kan man se mängder av nya motorcyklar och andra två- och fyrhjulingar och även studera framtidens fordon på två hjul. Och från storkoncernen Piaggio kommer en stor sensation.

Läs mer: Om MC Mässan 2013 i Stockholm

Om Mediedagarna 2013 i Göteborg

En av höjdpunkterna på Mediedagarna i Göteborg 2013 blir utdelningen av det nyinstiftade MegAward, som tilldelas en individ eller organisation som åstadkommit en anmärkningsvärd förnyelse inom mediebranschen.

Läs mer: Om Mediedagarna 2013 i Göteborg

En annorlunda telefon

PTCarPhone 3 är en fordonstelefon för fast installation med anslutning för yttre antenn, vilket ger bra täckning även där GSM-nätet är mindre bra.

Läs mer: En annorlunda telefon