Företaget - Aktuella Mässor på Online Mässan Exponytt - Besök en mässa idag!

Företaget

Banner Hemsidecentrum

Företaget

Om Exponytt:

 
Exponytt är ett digitalt medieföretag som publicerar information och nyheter om mässor, konferenser, festivaler, andra publika evenemang och nya produkt/tjänster. Exponytt har Sveriges mest kompletta oberoende mässkalender och festivalkalender och har mer än 25,000 unika läsare varje månad. De som besöker http://exponytt.se är intresserad av information och nyheter om Mässor, Festivaler och andra liknande evenemang. Exponytts Mässkalender och Festivalkalender publicerar information om över 2,000 viktiga mässor, konferenser och festivaler per år. Också publicerar exponytt över 1,000 intressanta nyheter för sina besökare varje år. Nyheterna som publiceras på Exponytts hemsida handlar främst om Mässor och Festivaler. Med över 20 nyhetsbrev per år och en välbesökt portal med 16 bransch inriktade avdelningar är Exponytt ett unik medieföretag med specifik målgrupp. Exponytt.se och Exponytts Nyhetesbrev når alla företag och privatpersoner som är intresserad av mässor och festivaler. De som deltar på mässor och festivaler som Utställare/Besökare eller de som bara vill veta mera om någon/några  mässor och festivaler.

Samtidigt är Exponytt en attraktiv plattform för marknadsföring som riktar sig till målgrupp. Våra annonseringstjänster ökar antalet av relevanta besökare på kundens hemsida. Vi arbetar på ett unikt och mätbart sätt och är resultats inriktad.

Exponytts eUtskick tjänst är ett effektivt B2B alternativ som ökar försäljningen och vårt e-post register har mer än 150.000 bransch indelade mottagare. Med hjälp av eUtskick kan företag nå sin målgruppen på ett snabt, smidigt och prisefektivt sätt.