Om oss

Fairs.se är den svenska digitala medieföretaget som publicerar information och nyheter om Mässor och konferenser samt vissa andra evenemang. Informationen på Fairs bygger på fakta från mässarrangörer i jorden runt.  På Fairs.se är den intressanta webbplatsen för dig som är intresserad av mässor, konferenser, Business till Business samt Business till Konsument möten och relaterade evenemang.

Fairs har också effektivare marknadsförings metoder för dem som är intresserade av Mässor, konferenser och affärsmöten, både Business till Business (B2B) och Business och Konsumenter (B2C). Fairs marknadsför Mässlokaler till Mässarrangörer, Mässor, Konferenser, Evenemang, utställningar, utställande företagen samt deltagare på alla typer av Event. Fairs har en annorlunda och effektivare marknadsföring tjänster där man är mer inriktad på resultat.

Våra hemsida besökare och nyhetsbrev läsare söker information om mässor, konferenser, företag, produkter etc. Vårt fokus är främst på nyheter, produkter och tjänster som presenteras på mässor och konferenser.
Fairs publicerar viktigaste mässor och konferenser på sina webbplatsen exponytt.se och exponytt.se. Där alla kan hitta information om olika mässor och konferenser över hela världen.

Fairs kan också marknadsföra och annonsera ert företag, era productes eller era tjänster till er målgrupp via sina online-kanaler, nyhetsbrev, direkt e-post utskick. Våra Onlinexpo tjänster kan också exponera ert företag, era produkter och era tjänster, direkt till er målgrupp på ett enkelt sätt.
Ni är välkomna till oss med frågor via e-post eller varför inte slå oss en signal till oss?
Fråga oss om Mässor:
För beställningar samt mer information om mässor och konferenser till Utställare på mässor, deltagare på Konferenser också besökare på mässor och konferenser, vänligen skicka mail till:
info@exponytt.se
eller ringa oss till:
0704 800 300.

Vi återkommer till er snart, ofta inom en arbetsdag.

Aktuella Events

Skogstransport
Ljusdal - Ljusdal, Sverige 08/18/2018 09:00 AM
Formland Höst
MCH - Herning, Danmark 08/18/2018 10:00 AM
Skogsmässa
Sala - Sala, Sverige 08/19/2018 09:00 AM

B2B

Exponytt_logo180x125Slide thumbnail